Uitnodiging feestelijke kennismaking Holland Sport

Uitnodiging feestelijke kennismaking Holland Sport

Sinds 1 juli verzorgen wij van Holland Sport de exploitatie van de binnensportaccommodaties in Castricum en Heiloo. Omdat het land en de sportsector 1 juli de handen nog vol hadden aan de coronacrisis én de zomervakantie die voor de deur stond, hebben wij ons nog niet uitgebreid aan u voor kunnen stellen.

Daarom nodigen wij u uit voor een feestelijke kennismaking. Ontmoet de personen achter de verhuurafdeling, het Management Team van Holland Sport en horecapartner de Henry’s Groep.

  • 29 augustus, De Lelie (Rembrandtsingel, Akersloot), 13.30-17.00 uur
  • 30 augustus, De Enterij (Middenweg, Limmen), 13.30-17.00 uur
  • 30 augustus, Het Vennewater (Het Zevenhuizen, Heiloo), 13.30-17.00 uur

Aanmelden is niet nodig. Voor u staat een kopje koffie met wat lekkers klaar.

Hier geldt uiteraard dat een ieder zich dient te houden aan de geldende adviezen zoals die door het RIVM en de Rijksoverheid zijn geformuleerd, ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus. Wij registreren uw gegevens bij de deur. Komt u met een afvaardiging namens uw club, probeer dit te maximaliseren tot 5 personen zodat wij de drukte kunnen beperken.

Sportspektakel

Terwijl wij elkaar ontmoeten, kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis meedoen aan een sportspektakel in de sporthal op de genoemde locaties. Er zijn telkens twee tijdssloten, van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 17.00 uur. Per tijdsslot is plaats voor 100 kinderen. Deelname is gratis, maar reserveren is verplicht. Aanmelden kan via www.hollandsportbv.nl/sportspektakel.

Wij ontmoeten u graag in het weekend van 29/30 augustus!

 

Met sportieve groet,

Team Holland Sport

P.S. Aanwezigen maken kans op een ‘Holland Sport Welkomstpakket’, een sportief samengestelde verrassing voor de echte sport- en beweegfan.