Onderlinge wedstrijden Tios groot succes

Onderlinge wedstrijden Tios groot succes

Afgelopen weekend hield TIOS uit haar jaarlijkse onderlinge wedstrijd. De opkomst bij de recreatie groepen was ontzettend groot. Bijna 40 kinderen bonden met elkaar de strijd aan voor het brons, zilver en goud.
De kinderen waren in drie leeftijdscategorieën verdeeld en toonden hun oefening op balk, vloer, brug en sprong. Aangezien de deelname zo groot was, werd er ook nog een conditieonderdeel afgenomen.
Alle kinderen deden ontzettend hun best voor het publiek wat in grote getale aanwezig was.
De beste drie turnsters van gr 3 t/m 5 waren Sanne Reynders, Aya Al Kotifan en Lucy Hopman. De hoogst genoteerden bij gr 6 en 7 waren Manou van Iwaarden, Isa van duin en Quinty Blankensteyn. Bij gr 7 en ouder scoorden Fien Wittenbrood, Dewi Nieuwland en Roos de Wit de meeste punten. Opvallend waren de salto’s en flikflakken van de laatste groep deelneemsters. Alle meisjes werden beloond met een medaille en een mooi diploma.
Tussendoor werd het publiek vermaakt met een demonstratie van Suzanne de Jong en Mila Dekker op brug en vloer.
In de tweede wedstrijd kwamen de jongtalenten en de selectiemeisjes aan de beurt. Er werd fel gestreden om de beker en de punten lagen dicht bij elkaar. Bij de jongtalenten was het Feline vd Velden die de beker in ontvangst mocht nemen. Zij behaalde 0.1 punt meer dan Daniëlle Hof. Bij de selectie meisjes ging de beker naar Jorieke Visser die 0.2 punt meer scoorde dan Hannah van der Tol. Ook hier gingen alle deelneemsters met een medaille en een diploma naar huis, want meedoen is belangrijker dan winnen. Het bestuur en de leiding van TIOS kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement.