Doe mee met TIOS gaat SportDaten!

Doe mee met TIOS gaat SportDaten!

Wij geven deze zomer een sportieve boost met Zomerboost. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten. Om onze leden én de rest van Limmen en omstreken te laten zien hoe machtig mooi onze vereniging en lessen zijn, organiseren we op 11 juli én 22 augustus beide dagen van 11:00 tot 13:00 uur in d’Enterij, TIOS gaat SportDaten. Ook jij kunt meedoen! En vraag of jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw zich ook opgeeft!

Wat gaan we doen?
Tijdens de SportDate kun je verschillende korte clinics proberen. Hoor je de toeter klinken? Dan mag je door naar de volgende clinic.

De clinics zijn gebaseerd op het lesaanbod van TIOS. Denk aan; hiphop, zumba, ouder & kindgym en turnen.
Je mag uiteraard beide dagen komen of één dag kiezen. De entree is gratis!

Ben je geïnteresseerd in een (aantal) clinic(s) maar wil je ze niet allemaal doen? Geen probleem, je kunt ook alleen de clinic naar jouw keuze volgen.
De SportDate is voor jong en oud, leden én niet-leden dus neem vooral iedereen gezellig mee!

 

Meedoen met TIOS gaat SportDaten?
Om je aan te melden ga je naar de website www.noordhollandactief.nl. Vul dan Limmen in als plaats van onze vereniging en klik bij projecten (aan de linkerkant) op Zomerboost. In het overzicht vind je dan ook TIOS gaat SportDaten terug en kun je je aanmelden.

Voor meer vragen of informatie kun je contact opnemen met onze activiteitencoördinator Sara Beentjes via activiteiten@tioslimmen.nl of 06-22672496.

Tot ziens tijdens de Zomerboost!