Feminine HipHop

Feminine HipHop les bestaat uit verschillende Urban stijlen, zoals Newstyle, Dancehall en Waacking. Het is stoer, vrouwelijk en powerful.

De dansles begint met een lekkere warming up, daarna ga je werken aan je conditie en wat technische oefeningen. Je sluit de les af met een toffe choreo. Gedurende de hele les zal je uitgedaagd worden om zo vrouwelijk mogelijk te dansen.

Feminine Hip Hop is een dansstijl waarbij vrouwelijkheid voorop staat. Een dansles waarbij je meer zelfvertrouwen gaat uitstralen en werkt aan dynamiek, kracht en lichaamsbewustzijn. Er wordt gedanst op House, Dance en Popmuziek. Het is een gezellige groep die hard werkt en veel plezier beleefd aan het verbeteren van hun Hip Hop skills!

Bekijk het rooster, wanneer en waar de lessen plaats vinden.

Kom je een keer meedoen? Je mag 2 keer proberen, voor je besluit of je lid wil worden!

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de ledenadministratie: ledenadministratie@tioslimmen.nl

Danskleding en schoeisel

Bij elke show of optreden komt het weer ter sprake: de kleding die de kinderen zelf mee moeten nemen. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het beste is om verplichte danskleding die de kinderen moeten hebben tijdens de show. Dit geeft een mooi geheel tijdens de show. De extra showkleding wordt door TIOS voor de shows geleverd.

Dit betekent niet dat ze deze kleding ook elke les aan moeten hebben, wat natuurlijk wel mag!

Voorbeelden van dansschoenen zijn:

Glider

Glider

Stevige dansschoen met een splitzool voorbewegingsvrijheid van de voet.
Sneaker

Sneaker

Stevige dansschoen met een splitzool voor bewegingsvrijheid van de voet. Wat hoger om de enkel aan de zijkanten.