Supergezellige einddansshow van Tios in de Burgerij

Supergezellige einddansshow van Tios in de Burgerij

Op zaterdagavond 20 juni 2015 hielden de Streetdance en Breakdance groepen van TIOS Limmen een super gezellige einddansshow in een bomvolle Burgerij te Limmen, waarin het plezier van de dansers ervan afstraalden.

foto1-dans2015De einddansshow werd vrolijk en kleurrijk gestart op het nummer van Happy door de jongste Streetdance groep 3-6. De twee groepen van de beginnende breakdancers deden het geweldig. Met een uitdagende blik naar het publiek werd iedereen meegetrokken in hun onderlinge dansbattle. Iedereen probeerde zo spectaculair mogelijk hun eigen move te laten zien. Zelfs hun docent Falko de Graaf ging uit zijn dak van enthousiasme.

foto2-dans2015De Streetdance groep 7-8 lieten daarentegen een mooie, maar droevige ‘moderne’ dans zien op het nummer River van Emeli Sandé. De beide VGO Streetdance groepen lieten juist stoere dansen zien. Ondanks het ‘kleine’ podium lieten deze 2 grote
groepen toch weer mooi en strak uitgevoerde dansen zien.

Na de pauze gingen alle Streetdancers nog beter dansen en de stemming zat erbij iedereen goed in. Groep 3-6 deden een grappige stoere dans op All about that Bass, waarbij ze hun kontjes goed lieten schudden voor het publiek. De groep 7-8 hadden dit keer een vlotte guitige dans, waarin ieder zijn eigen dans move in de dans liet zien. De VGO1-3 deden een mooi opbouwende dans met een vrolijke tint eraan. De VGO 3+ dansers begonnen met een zonnige dans op reggaemuziek van Beyonce, waarna de dans steeds sexyer werd.

foto3-dans2015In het tweede gedeelte kwamen de gevorderde breakdancers met hun battles. Beide groepen begonnen met een gezamenlijke choreografie, waarna de individuele battle begon. Ook deze breakdansers gaven een uitdagende spetterende show, waarbij het enthousiasme en plezier in het dansen ervan afspatte. Bij de groep van de meest gevorderde breakdancers werd zelfs 3x de battle afgewisseld met een strak uitgevoerde gezamenlijke choreografie.
Het publiek, maar ook de dansers zelf genoten ervan. Het was een super gezellige avond, waar iedereen met plezier en voldoening aan terug zult denken.

(De foto’s zijn gemaakt door Pim Leijen)
Foto’s van de dansshow zijn te vinden op Google+ van TIOS

De filmpjes kun je vinden op YouTube kanaal van TIOS in een speciale afspeellijst voor deze dansshow.