Supergezellige Einddansshow in de Burgerij

Supergezellige Einddansshow in de Burgerij

Op zaterdagavond 24 juni 2017 hielden de Streetdance, Dancehall en Breakdance groepen van TIOS Limmen een supergezellige einddansshow in een volle Burgerij te Limmen, waarin het plezier van de dansers ervan afstraalden.

DSC_8682De einddansshow begon met de allerjongste breakdancers (6-8 jr), die begonnen met een gezamenlijke dans gevolgd door hun toffe coole moves. Later kwam de 2e breakdance groep (semi-gevorderde), die zeer enthousiast zijn. Ook zij begonnen met een leuke gezamenlijke choreografie (gemaakt door Jessie Oomen), waarna ze gingen battlen. Ook dit keer kon je zien dat ze het weer beter deden dan de vorige show.

De Streetdancers/Hiphoppers gr 4-8 begonnen met een zelfgemaakte dans op 7/11 mix van Beyonce. Het was een stoere dans gecombineerd met een pet, maar de choreografie zat wel goed in elkaar. Goed gedaan!  De meiden van de twee Dancehall groepen lieten allebei weer strak uitgevoerde dansen zien met een sexy ondertoon. De Dancehallmeiden 12-16 jr lieten duidelijk hun vrouwelijke kanten zien, waarbij de 2e groep (17+) juist bewegingen liet zien die net buiten de dancehallregels vallen.
DSC_8746

Na de pauze ging het niveau nog een stapje hoger. De meest fanatieke breakdancers (groep 3), die ook veel echte wedstrijden battlen hadden dit keer een eigen show gemaakt op de muziek van James Brown. Ze hadden zichzelf in drie groepen gesplitst, waarbij ze zowel het podium bespeelden als het publiek met hun vet-gave moves. De Hiphoppers gr 4-8 lieten een grappige stoere dans zien op Get Ugly van Jason Derulo. Ze eindigden dan ook met een stoere pose en zwarte zonnebril op, waarbij ze het publiek lieten lachen met hun Ugly gezicht.DSC_8804
De beide Dancehall groepen lieten ook na de pauze weer zeer energieke dansen zien met snelle korte bewegingen afgewisseld met zachte moves. Je ziet echt dat Dancehall een dansstijl is, waar flink aan de work-out van de meiden wordt gewerkt. Als afsluiter van de avond was er een spectaculaire breakdansshow van de 15+ers. Met een strakke choreografie afgewisseld met spectaculaire sprongen en een salto en natuurlijk hun eigen onnavolgbare moves besloten Falko en zijn groep een supergezellige einddansshow in de Burgerij. Het publiek heeft genoten van de docenten Falko de Graaf, Denise vd Putten en Richella Uhlenkamp en hun dansers.

De foto’s zijn te vinden op fotos einddansshow 2017
De filmpjes kun je vinden op YouTube kanaal van TIOS in een speciale afspeellijst voor deze dansshow