Pietengym 2016

Pietengym 2016

Op Maandag 28 november jl. was er pietengym voor de kleuters en de kinderen uit groep 3-4. Sinterklaas had gezien dat deze kinderen heel goed kunnen gymmen. Daarom had hij 2 bange Pieten gestuurd, die wel wat extra gymles konden gebruiken. De kinderen hebben de Pieten goed geholpen om over de daken te lopen, te schommelen in de Stoomboot en op het dak te klimmen. Er heeft zelfs een pietje kopje geduikeld aan de brug!  Aan het einde hebben de kinderen een spetterende Pietendans laten zien, wat ze geleerd hadden.
Door de hulp van de kinderen zijn de Zwarte Pieten niet meer bang en kunnen zij met Pakjesavond Sinterklaas helpen op het dak.

Op Woensdag 30 november deden de allerjongste leden (1,5 tot 4 jaar) samen met papa, mama, oma en/of opa mee met de pietengym. De kinderen hebben genoten in de versierde gymzaal en op alle pietenonderdelen.
Ze klommen over de daken met windkracht 6 (wiebelbank in de ringen). Ze hebben pakjes in de schoorstenen gegooid, gelopen over de daken en geschommeld in de Stoomboot.
Een groot succes die volgend jaar zeker weer terug komt!! groepsplaatje-pietengym