Onderlinge Turnwedstrijden – 20 maart 2016

Onderlinge Turnwedstrijden – 20 maart 2016

Afgelopen weekend hebben onze turntalenten hun onderlinge wedstrijden gehouden. Hierbij konden ze aan hun ouders, grootouders, broertjes en zusjes etc laten zien wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben. Veel ouders hadden aangeboden om te helpen en dat maakte dat het een succesvolle dag werd voor kinderen, ouders, bestuur en leiding.

Als eerste kwamen de recreanten turners. Voor veel kinderen van gr 3 was dit hun eerste wedstrijd. Lotte Pekel was de jongste en stal de show door na haar vloeroefening naar het jurylid te zwaaien. Britt Goossens ging er bij deze groep met de beker vandoor. Zij werd op de voet gevolgd door sara Regeling. Op de derde plaats eindigde Denise Boersen. Bij de gr 5 t/m 8 kon je zien dat deze meisjes(en één jongen: Seth!) al vaker wedstrijden hadden gedaan. Er werden overslagen over de kast geturnd, overslagen op de vloer en koprollen op de balk. Jennifer Leyen turnde overall het beste en mocht de beker in ontvangst nemen. Noor vd Berg werd tweede en Fleur Jak derde van het geheel.
De foto’s van de recreanten zijn te vinden Onderlinge turnwedstrijden gr 3-8.

Vervolgens kwamen de turnsters van de selectie en jong talenten aan bod. Sommige van de jongtalenten trainen nog niet zo heel lang mee en voor hun was het best spannend om een wedstrijd gelijk met de selectiemeisjes te turnen. Linde vd Bosch werd eerste bij deze groep, gevolgd door Kim de Wit en Jorieke Visser. Bij de selectiemeisjes ging het tussen Suzanne, Mila, Jill, Mei lou, Emma en Fien. Mila behaalde de meeste punten en kreeg de beker in ontvangst. Suzanne werd tweede en Jill derde.
Deze foto’s zijn te vinden op Onderlinge turnwedstrijden 2016 – selectie en jong talent