Hartverwarmende Dansdemo

Hartverwarmende Dansdemo

Op 30 januari 2016 hielden de Streetdance en Breakdance groepen van TIOS Limmen een hartverwarmende dansdemonstratie in sporthal de Bloemen met dit keer een verrassende turndemo. Het was mooi te zien in deze demo dat elke dansgroep (en turngroep) een hechte band hebben met elkaar, maar ook dat ze plezier hebben.
street7_8

Elke groep liet in een aantal dansen zien wat ze het afgelopen half jaar hebben geleerd. De dansdemo werd gestart met een discodans door de jongste Streetdancers o.l.v. Sara Beentjes, waarna ze later een vrolijke sprankelende dans lieten zien op Meghan Trainor. De Streetdance groep 7-8 van Sara dansten juist een stoere groepsbattle onderling tegen elkaar uit op He Mama van David Guetta. De tweede dans werd een oude gezellige Rock& Roller op “Blue Suede Shoes” van Elvis Presley.
str vgo1_3Beide VGO Streetdance groepen o.l.v. Silvie Been gingen voor dansen met veel snelle strakke bewegingen. De VGO1-4 dansten eerst op een rustige remix-nummer van  Justin Bieber en Snoop Dogg en VGO4+ op een remix van Rihanne en Mapei. Echter de tweede dans van beide groepen kregen een zomers tintje, waarbij de dansen ook nog eens stuk sneller waren.breakdance gevord2De Breakdance groepen o.l.v. Falko de Graaf begonnen ieder met een gezamenlijke choreografie, waarna elke breakdancer in de battle wel even zijn/haar eigen showtje liet zien. De beginners lieten het uiterste van hun talenten zien, maar met name de gevorderden waren zeer op dreef. Zij lieten spetterende moves zien, waarbij heel duidelijk sportiviteit en waardering voor iedereen uitstraalde. Er werd zelfs nog op 1 been gebreakdanced vanwege blessure op de enkel.turnen

Als extra kregen we dit keer een turndemonstratie te zien van de talenten van docente Caroline Welboren. Ze lieten een sprankelende turndemonstratie zien. Door een mooi samenspel onderling kwam er een verrassende turnshow naar voren en dat allemaal op muziek.

De foto’s zijn te vinden op Google+ van TIOS
De filmpjes kun je vinden op YouTube kanaal van TIOS in een speciale afspeellijst voor deze dansshow.

(Fotograaf = Juan Rooijakkers)