Geslaagde Dansdemonstratie Enterij

Geslaagde Dansdemonstratie Enterij

Op zondag 25 januari lieten alle dansgroepen een strak uitgevoerde dansdemonstratie zien met veel energie en passie in een volle Enterij.
Elke groep liet in een aantal dansen zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben.
Het was een zeer geslaagde en gezellige middag voor de familie en alle belangstellenden die kwamen kijken.

998B3962_1600x1067

De Streetdance groep 7-8  o.l.v. Sara Beentjes startte de dansdemo met een vlotte stoere dans op een mix van Konshens &  J. Capri.  Later in de show lieten ze in zwarte en rood een moderne dans op Rihanna lieten zien. Ook de jongste Streetdance groep 3-6 van Sara begon ook met een stoere dans op All about that Bass van Meghan Trainor, waarin ieder zijn eigen move liet zien.  De tweede dans werd een gezellige Rock & Roll show op Olly Murs.

Beide  groepen Streetdancers uit het voortgezet onderwijs o.l.v. Silvie Been lieten strak uitgevoerde choreo van hun dansen zien op eigen gemaakte remixen. De eerste dans van VGO 1-3 was op een remix van Ariana Grande en Iggy Azealia en die van VGO3+ was op een remix van Dillon en Stylo-G. Beide optredens hadden een  vrolijke swing erin.  Echter de tweede dans van beide groepen ging super synchronisch gelijk, wat een zeer mooie en professioneel uitstraling gaf met een stoere tint  qua kleding.

Tussen de dansen door gaf Susanne Huissen samen met een aantal van haar eigen dansers en de meeste  VGO-Streetdansers een Zumba-demonstratie. Zelfs bij de tweede dans gingen er zelfs mensen uit het publiek mee doen. Deze dans had een pittige hoog danstempo, waarbij ook nog goed de arm-, buik- en bilspieren werden getraind.

998B3939_1600x1067Beide Breakdance groepen  o.l.v. Falko de Graaf begonnen ieder met een gezamenlijke groepsdans op muziek van Jurassic, waarna de battle in tweetallen losbarstte. De kinderen in de jongste groep probeerden zo goed mogelijk hun moves te maken. En ze gingen net zo lang door totdat de move wel lukte, waarna de groep eindigden in een gezamenlijke eind pose.  De gevorderden mochten als laatste de show optreden. Ook zij  lieten een super mooi synchronisch gelijke groepsdans zien en natuurlijk niet te vergeten hun onnavolgbare moves als mooie afsluiter van deze mooie strak uitgevoerde dansdemonstratie van TIOS Limmen!
Wil je onze breakdance docent Falko in actie zien? Klik dan op deze link voor een leuk filmpje!!!
Meer foto’s vind je in het fotoboek op Google+ via deze link.

Tags:
,