8 medailles voor Tios-turnsters

8 medailles voor Tios-turnsters

Zaterdag 17 juni turnden de selectiemeisjes hun laatste wedstrijd. Elke turnster mocht op twee toestellen uitkomen naar keuze. Ook de jongtalent meisjes waren voor deze wedstrijd ingeschreven. Voor Bonna, Julia, Dani, Sam en Katie een heel spannend gebeuren. Zij turnden allemaal op vloer en sprong. Bonna en Julia  turnden  wisten op sprong uitstekend te scoren. Goud voor Bonna en brons voor Julia. Voor deze meisjes was het hun eerste grote wedstrijd, voor Mei lou was het haar laatste wedstrijd. Die sloot ze met veel succes af want zij behaalde zilver op brug en brons op sprong.
IMG_0823IMG_0822

 

 

 

 

 

 

 

De instapmeisjes Britt Goossens, Kim en Linde kozen voor brug en balk. Op brug wisten zij achtereen volgens het goud(Britt), zilver(Kim) en brons(Linde) binnen te slepen. Jorieke koos voor vloer en sprong en viste helaas bij beide onderdelen net achter het net(4e).
Voor Jill was er weer wel een succesje. Zij turnde zich naar het brons op het onderdeel de sprong. Suzanne en Renée turnden vandaag ook mee maar wisten zich helaas niet te plaatsen. Nog vier weken trainen, dan als afsluiting een barbeque en dan heerlijk relaxen.IMG_0824

DSC02068a