Bestuur en commissieleden

Voorzitter:
Secretaris:
Penningmeester:
Ledenadministratie:
Bestuurslid afd. Turnen:
Bestuurslid afd. Dans:
Redactie website/nieuwsflits:
Activiteiten coördinator:

Franck de Winter
Mary Stet
Rina Admiraal (ad.intrim)
Heleen van Haaster
vacature vrij
Sandra v/d Iest
Monique Kaandorp
vacature vrij

voorzitter@tioslimmen.nl
secretariaat@tioslimmen.nl
penningmeester@tioslimmen.nl
ledenadministratie@tioslimmen.nl
turnen@tioslimmen.nl
dans@tioslimmen.nl
web@tioslimmen.nl
activiteiten@tioslimmen.nl

TIOS Limmen is een bloeiende turnvereniging, in 2018 is het 60-jarig jubileum gevierd dmv uitstapjes voor alle leden, en een bruisend feest op zaterdag 23 juni in sporthal de Enterij. Voor onze leden bieden wij vele vormen van sporten, onder het motto ‘Plezierig sporten in je eigen dorp’. Voor de bestuursleden, docenten en assistenten wil TIOS vooral faciliterend zijn. Waar mogelijk, wil TIOS zijn docenten en bestuursleden ondersteunen in hun ambities.

TIOS maakt gebruik van moderne ICT bij het ondersteunen van het bestuur. De data staan veilig in ‘the cloud’, er wordt gebruik gemaakt van een boekhoudpakketmet bankkoppeling, en de berekening van de vergoedingen van de docenten gaat grotendeels geautomatiseerd.

Binnen het bestuur van TIOS is er een vacature beschikbaar voor de Penningmeester (m/v), coördinator turnen, coördinator activiteiten.

Ben jij degene die een vereniging als TIOS een warm hart toedraagt? Ben je redelijk tot goed thuis in het werken met computers (OneDrive, Excel, Word, e-Boekhouden)? Vind jij het een uitdaging om het penningmeesterschap naar een volgend niveau te brengen? En is het penningmeesterschap van TIOS een mooie toevoeging aan jouw CV?

Dan wil TIOS graag in gesprek met jou als mogelijke nieuwe Penningmeester!

Stuur en korte motivatie, vergezeld van een CV naar ons Secretariaat (secretariaat@tioslimmen.nl), en wie weet, wordt jij onze nieuwe Penningmeester.