Verslag onderlinge turnwedstrijden 2017

Verslag onderlinge turnwedstrijden 2017

Tijdens de jaarlijkse onderlinge turnwedstrijden konden de turnsters laten zien, waar ze het hele jaar voor getraind hebben! Wat hebben ze prachtige oefeningen op hun eigen niveau laten zien!  Tijdens de eerste wedstrijd mochten de recreatie turnsters tegen elkaar strijden. De wedstrijd verliep erg goed en de turnsters vonden het erg leuk! Een aantal turnsters deden voor het eerst mee. Ze vonden het super spannend, maar zijn weer een leuke ervaring rijker.winnaars onderlinge turnwedstrijden

Bij groep 3 en 4 pakte Esmee van Duivenvoorde het goud. Bij groep 5 t/m 8 mocht Noor van den Berg het goud in ontvangst nemen.

In de tweede wedstrijd kwamen de selectie en jongtalent turnsters in actie.  Voor de jongtalenten was het zeer spannend, want het was een officiële wedstrijd ter voorbereiding op het volgend seizoen. De eerste plek bij de selectie was voor Jill Leijen mede door haar mooie vloeroefening op muziek. Bij de jonge talenten was het dit keer Bonna Mooij, die met de beker naar huis ging. Het was een zeer geslaagde dag dankzij de hulp van alle vrijwilligers, die zich hebben ingezet voor deze dag en de prachtige oefeningen van de turnsters. We hopen volgend seizoen dat het weer net zo mooi wordt!

Foto’s van deze dag kun je vinden door op de volgende link te klikken: foto’s onderlinge wedstrijden 2017