TIOS start nieuwe cursus WERELDDANS

TIOS start nieuwe cursus WERELDDANS

Werelddans is voor iedereen, die graag wil dansen op leuke muziek, komende uit alle landen van de wereld. Lekker bewegen en aan je conditie werken op de wereldmuziek van modern swingend tot ontroerend mooi. En ondertussen een beetje cultuur snuiven…

Voordat de cursus begint, houden we eerst een GRATIS WORKSHOP (vrijblijvend), zodat jullie kennis kunnen maken met wat Werelddansen is. Deze workshop wordt gehouden op: Maandag 21 September van 19:00 tot 20:00 uur in de Vredeburg Limmen. 

Als je komt dansen, trek gemakkelijk zittende kleding aan. Neem je sportschoenen mee en ook een riem. Na afloop van de les kunt je nog gezellig nazitten met eventueel een kopje koffie.

In deze 10-delige cursus “Werelddans” zal onze dansdocente Sara Beentjes aandacht besteden aan o.a. een Spaanse dans, Turkse dans, zigeunerdans en ook aan Bulgaarse dans. De Werelddans zal voornamelijk in groepsverband worden gedanst, waarbij er gebruik wordt gemaakt van traditionele muziek. Je hoeft geen danservaring te hebben om mee te kunnen doen.

Data:     Maandag 28 september – 7 december
Locatie: De Vredeburg Limmen – Dusseldorperweg 64, Limmen

Tijd:       Maandagavond van 19:00 – 20:30 uur
Kosten:  € 85,- (TIOS lid € 10,- korting); u heeft geen verplichting tot lidmaatschap.

Kortom: Houdt u ook van dansen en muziek en wilt je graag meedoen, meldt u zich dan aan bij: dans@tioslimmen.nl of via tel: 06-44088615 (W. Jak). Poster werelddans 2015 vs2