26-11-2016: eerste competitiewedstrijd

26-11-2016: eerste competitiewedstrijd

Mei lou was de eerste turnster die de spits mocht afbijten voor TIOS en zij deed dit heel goed. De start op balk(11.65) was wat minder want met de koprol rolde ze van de balk af. Bij de sprong(11.475) en de brug(14.20) wist ze haar positie echter goed op te krikken door tweemaal als tweede te eindigen. Ook op vloer scoorde ze goed(13.20) en ze mocht daarna heel blij het brons in ontvangst nemen.

dsc02050
In de volgende wedstrijd waren Britt G, Britt K, Jorieke, Kim, Linde en Dewi aan de beurt. Voor de meesten hun eerste officiële wedstrijd en dat was best spannend. Ze begonnen bij de sprong en daar wist Britt G hoog te scoren(13.25). Op de brug zwaaide Linde het hoogste en op de balk wist Kim haar balans het beste te houden. Als slotstuk nog de vloer en daar behaalde Linde het hoogste cijfer van alle kinderen(13.20). Het was jammer dat ze op balk een onderdeeltje vergeten was, anders had ze in de prijzen gevallen. Nu eindigde ze als 14e met vlak achter haar Britt G en Jorieke. Kim belandde op een mooie 12e plaats.
In de derde wedstrijd mocht Jill de strijd aanbinden en dat deed ze op sprong heel goed((11.175). Ook brug en vloer gingen netjes maar helaas liet ze wat punten liggen op de balk. Ze eindigde op een mooie derde plaats, helaas net één plaatsje achter de medaillewinnaars.

Tags:
,