2e Competitiewedstrijd Div 4/D1

2e Competitiewedstrijd Div 4/D1

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp zondag 19 januari werd in Beverwijk de tweede competitiewedstrijd gehouden.

Mei lou, Emma en Pien begonnen vol goede moed aan hun wedstrijd. Helaas moest Pien op balk beginnen en dat was niet haar sterkste onderdeel. Snel vergeten dus maar en naar vloer. Hier wist ze haar hele oefening te turnen en behaalde een 10.0. Sprong en brug zijn haar favoriete onderdelen en hier wist ze goed op te scoren. Emma en Mei lou hadden ook problemen met de balk. Zij maakten dit goed op de brug (13.00 en 13.50) en op de sprong (12.55 en 12.80). Helaas mogen ze alledrie niet doorstromen naar de finalewedstrijd. Zij gaan zich goed voorbereiden op de toestelfinales.

Wie wel doorgaan naar de finale Zuid zijn Meike, Mila, Susanne, Bente, Lisa en Nina. Meike blesseerde zich op de vloer maar wist de wedstrijd op wilskracht uit te turnen. Op brug scoorde ze zelfs nog een 13.60. Mila behaalde een monsterscore (14.20) op vloer en zette zichzelf als nieuwkomer op de 8e positie. Ook Nina deed voor het eerst mee en sprong een goede overslag (11.88). Zij belandde op de 7e plaats.
Lisa wist, ondanks de pijn in haar knieen, toch de wedstrijd tot een goed einde te brengen zodat zij zich kan revancheren bij de finale. Susanne turnde sterk op balk en sprong en mag als 8e door naar de finale. Bente vond zichzelf niet het beste turnen vandaag maar mag door haar zesde eindpositie toch mee naar de finale Zuid.